Η Εταιρεία

DataMech

Η DataMech είναι μία τεχνική - εμπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2006 στα Ιωάννινα, από στελέχη με δεκαετή εμπειρία στο χώρο των βιομηχανικών & ηλεκτρομηχανολογικών κατασκευών και αυτοματισμού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στην περιοχή της Ηπείρου, αλλά έχει διεκπεραιώσει με επιτυχία έργα σε διάφορες περιοχές της χώρας για λογαριασμό ιδιωτικών και δημόσιων φορέων.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας. Τον επιτυγχάνουμε αξιοποιώντας την εμπειρία μας, ενσωματώνοντας τα πορίσματα επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας αιχμής στις μεθόδους μας, τις οποίες υποβάλλουμε σε διαρκή επανεξέταση, αναζητώντας και διασφαλίζοντας διαρκώς την μέγιστη αποτελεσματικότητα. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού για την προμήθεια υλικού έτσι ώστε τα έργα μας να ανταποκρίνονται στα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, που οι ίδιοι έχουμε θέσει, ξεπερνώντας τις επιβεβλημένες από τη νομοθεσία προδιαγραφές.

Στην DataMech είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ξεκινώντας από το στάδιο των προκαταρκτικών οικονομοτεχνικών μελετών, ως και την παροχή της απαραίτητης τεχνικής υποστήριξης μετά από την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Νέα

 • Νέος κατάλογος προϊόντων της Weintek για το 2011
  23/04/2011
  Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος διεπαφών ανθρώπου-μηχανής (HMI) της Weintek για το 2011.
  Ο κατάλογος καλύπτει τα προϊόντα των σειρών i, X καθώς και αυτά της νέας σειράς WT. Η διάρθρωση του καταλόγου είναι τέτοια, που καθιστά ευκολότατη την εξεύρεση πληροφοριών, οι οποίες έχουν ενταχθεί σε πέντε κατηγορίες: Προϊόντα, Λογισμικό, Δυνατότητες Εφαρμογών και Ποιότητα.
 • Νέα αρθρώματα SmartBlock από τη Horner
  10/03/2011
  Ανακοινώθηκε σήμερα από τη Horner η νέα σειρά αρθρωμάτων εισόδου-εξόδου SmartBlock.
  Η σειρά αυτή θα περιλαμβάνει πάνω από 10 είδη αρθρωμάτων. Ήδη είναι διαθέσιμα αρθρώματα παρακολούθησης εναλασσόμενου ρεύματος, θερμοζεύγους και μετρονόμοι εξόδου ρεύματος υψηλής έντασης.
 • Τελευταία αναβάθμιση λογισμικού για το MT8000 T
  08/03/2011
  Η Weintek ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση της -κατά πάσα πιθανότητα- τελευταίας αναβάθμισης του προγράμματος EasyBuilder, για τη διεπαφή ανθρώπου-μηχανής (HMI) ΜΤ8000 Τ. Η έκδοση V4.40 20110302 προσθέτει νέα λειτουργικότητα στο σύστημα και προτείνεται η εγκατάστασή της σε όλους τους χρήστες του MT8000 T.
  Η εταιρεία σταματάει την ανάπτυξη λογισμικού για τις διεπαφές της σειράς Τ, θέλοντας να εστιάσει τις δυνάμεις της στη βελτίωση των νέων σειρών προϊόντων, i, X και WT.
 • Νέα έκδοση του "Simulation" της Fatek
  21/02/2011
  Κυκλοφόρησε αναβάθμιση (V1.0 Build 110114) για το πρόγραμμα προσομοίωσης λειτουργίας PLC, "Simulation", της Fatek.